Shock Fresh is een initiatief van Versvishandel Jan van As. Het familiebedrijf levert al meer dan 70 jaar vis, schaal- en schelpdieren aan horeca en grootverbruikers. Het Shock Fresh assortiment past bij het innovatieve karakter van het bedrijf. That’s the story.

“Doordat je op het juiste moment aankoopt, verwerkt en invriest heb je continu de hoogste kwaliteit.”

– Eric van As
Commercieel directeur Versvishandel Jan van As

Our Story

Er is gedurende het jaar veel vraag naar populaire vis, zoals tarbot of tonijn. We weten allemaal dat deze vissen maar korte periode top in het seizoen zijn. Buiten het seizoen zijn deze vaak duur en mager.

We zijn op zoek gegaan naar een manier om populaire vissoorten gedurende het jaar toch te kunnen leveren. En dat is Shock Fresh. Door op het juiste moment de vis te vangen, in te kopen, te verwerken en in te vriezen heb je continu de perfecte kwaliteit. Hierdoor kunnen we stabiele prijzen aanbieden en is het het hele jaar voorradig.

Direct na de vangst koelen we de vis zo snel mogelijk terug tot -60ÂșC graden in onze shock freezers. Daardoor blijft de kwaliteit optimaal en de smaak behouden. Bovendien worden bij deze temperatuur alle mogelijke parasieten kapot gemaakt. Daardoor is dit de ideale oplossing voor iedereen die rauwe vis wil serveren maar op een gegarandeerd voedselveilige manier.

Lees hier meer over het assortiment en het Shock Fresh proces.

Frozen fish is equivalent to the live ones

Door de extreem lage temperaturen behoudt de vis zijn smaak en versheid. Op deze manier is deze niet meer te onderscheiden van verse vis.

shock fresh tuna, shock fresh tonijn, shock fresh,

Take a Tuna and follow us!

sign up to our newsletter for updates

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt